From:"Samuel Rinnetmaki" <samuel@iki.fi>
To:olut@puoli.net
Date:09 Jun 2002, 06:10:37 PM
Subject:Tuloksia 8.6.2002

;netin 100 m maratonilla selkeään voittoon pinkoi Janne. Tuulennopeaan pyrähdykseen kului aikaa vaivaiset 13.1 sekuntia. Samuel peesasi maaliin hiukan taaempana mutta samalla ajalla. Teemu tuli rauhallisesti omaa vauhtiaan.

Itse maisteluissa voiton otti selkeästi Koffin kolmonen 301 pisteellä. Onkohan Carlsberg-kuvioilla osuutta asiaan? Hartwallin Urho tuli toiseksi 293 pisteellä ja kolmanneksi Sandels 290 pisteellä. Viimeiseksi jäi Olvin Special, jota sekä Janne että Samuel luulivat ykköseksi.

Yhdistettynä tulokset siis tarkoittavat sitä, että Janne ostaa Samuelille kopan Urhoa, Samuel Jannelle Koffia ja Teemu Jannelle Sandelsia.

Kokonaistilanteessa Classic säilytti hyvän aseman, vaikkakin Kaunis Veera pääsi maistiaisista puuttuneena kiilaamaan ohi lagereiden kakkostilalle. Kyseessä ei ole varsinaisesti virhe; pikemminkin voisi sanoa, että Classicin arvosanalla on parempi painokerroin kuin Veeralla.

Koff ja Urho luonnollisesti nousivat (listan ylä-) päähän kuohuen ja Sandels säilytti paikan kärkijoukossa. Sukeltajia olivat Olvin Special ja Karjala.

Ainoa uusi tulokas listalle oli Olvin I-olut, joka mauttomuutensa vuoksi jäi kokonaistuloksissa toiseksi viimeiselle sijalle. (Onhan se kuitenkin parempaa kuin Hartwallin Pitkä paasi.)

Maistiaisissa päätettiin suorittaa ekskursio Suomenlinnan panimoon. Ehdotettiin päivämäärää 10.7. Asiaa voisi järjestellä joku, joka on tuota ennen jo lomilla tai muuten vapaalla.

Seuraavat maistiaiset järjestettäneen elokuun lopulla tai syyskuun alussa. Ensimmäiset maistiaiset taidettiin pitää 4.8.2001, joten hiukan tiiviimmin näitä on näköjään pidetty kuin 3 kk välein, mutta ei kai liian tiuhaan kuitenkaan?

Seuraavissa maistajaisissa ehdotettiin siirryttäväksi pienempiin (noin desin) annoksiin ja 4 annoksen kierroksiin.

Liikuntalajeistakin puhuttiin; 100 m repäisy koettiin hiukan yksipuoliseksi. Ehdotettiin lajien lisäystä ja puhuttiin jopa omasta 5-ottelusta, mutta mitään ei vielä päätetty. Keskustelu voi jatkua vaikka tällä listalla.

Samuel